Lepenice

Lepenice

Brambory 1218 Poslední aktualizace: Dec 12, 2019 Vytvořeno: Dec 12, 2019
Lepenice
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Lepenice

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupáme a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
  2. Na sádle osmahneme část nadrobno nakrájené cibule.
  3. Na to vložíme překrájené a ocezené zelí.
  4. Osolíme a podusíme se špetkou kmínu.
  5. Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme se šťávou ocezenou se zelí na kaši.
  6. Do této kaše vmícháme podušené zelí.
  7. Podáváme omaštěné sádlem a posypané osmahnutou cibulkou.

Lepenice



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Lepenice

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupáme a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
  2. Na sádle osmahneme část nadrobno nakrájené cibule.
  3. Na to vložíme překrájené a ocezené zelí.
  4. Osolíme a podusíme se špetkou kmínu.
  5. Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme se šťávou ocezenou se zelí na kaši.
  6. Do této kaše vmícháme podušené zelí.
  7. Podáváme omaštěné sádlem a posypané osmahnutou cibulkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.