- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Lepenice
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupáme a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
- Na sádle osmahneme část nadrobno nakrájené cibule.
- Na to vložíme překrájené a ocezené zelí.
- Osolíme a podusíme se špetkou kmínu.
- Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme se šťávou ocezenou se zelí na kaši.
- Do této kaše vmícháme podušené zelí.
- Podáváme omaštěné sádlem a posypané osmahnutou cibulkou.
Lepenice
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Lepenice
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupáme a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
- Na sádle osmahneme část nadrobno nakrájené cibule.
- Na to vložíme překrájené a ocezené zelí.
- Osolíme a podusíme se špetkou kmínu.
- Vařené brambory slijeme a rozšťoucháme se šťávou ocezenou se zelí na kaši.
- Do této kaše vmícháme podušené zelí.
- Podáváme omaštěné sádlem a posypané osmahnutou cibulkou.
Mohlo by se vám také líbit