- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Lepiduša
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupeme a uvaříme v mírně osolené vodě.
- Potom postupujeme jako když
- děláme škubánky:
- Slijeme větší část vody, poprášíme brambory moukou a obrácenou vařečkou uděláme otvory až ke dnu, přiklopíme a necháme na kraji plotny propařit.
- Potom vypracujeme šťouchadlem dohladka.
- Na talíře hmotu rozetřeme jako kaši, omastíme a sypeme cukrem a perníkem, kolem uděláme věneček z povidel.
Lepiduša
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Lepiduša
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupeme a uvaříme v mírně osolené vodě.
- Potom postupujeme jako když
- děláme škubánky:
- Slijeme větší část vody, poprášíme brambory moukou a obrácenou vařečkou uděláme otvory až ke dnu, přiklopíme a necháme na kraji plotny propařit.
- Potom vypracujeme šťouchadlem dohladka.
- Na talíře hmotu rozetřeme jako kaši, omastíme a sypeme cukrem a perníkem, kolem uděláme věneček z povidel.
Mohlo by se vám také líbit