Pikantní jehněčí guláš

Pikantní jehněčí guláš

Omáčky 1252 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Pikantní jehněčí guláš
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Pikantní jehněčí guláš

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle spolu s česnekem na plátky a se sladkou paprikou.
  2. Přidáme osolené maso nakrájené na kostky a osmahneme.
  3. Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do měkka.
  4. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
  5. Potom zředíme trochou vody a povaříme. Vrátíme maso.
  6. Jako přílohu podáváme rýži nebo chléb.

Pikantní jehněčí guláš



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Pikantní jehněčí guláš

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle spolu s česnekem na plátky a se sladkou paprikou.
  2. Přidáme osolené maso nakrájené na kostky a osmahneme.
  3. Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do měkka.
  4. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
  5. Potom zředíme trochou vody a povaříme. Vrátíme maso.
  6. Jako přílohu podáváme rýži nebo chléb.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.