Salát z červené řepy a kuřecího masa

Salát z červené řepy a kuřecího masa

Salát 1039 Poslední aktualizace: Jan 11, 2020 Vytvořeno: Jan 11, 2020
Salát z červené řepy a kuřecího masa
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Salát z červené řepy a kuřecího masa

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Řepu nakrájíme na malé kousky, vložíme na rozehřátý olej, krátce jí opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme pomerančovou šťávou, přiklopíme a mírně 40 minut dusíme.
  2. Pak přidáme džem a znovu přivedeme k varu.
  3. Sundáme z ohně a necháme vychladnout.
  4. Kuřecí maso zbavíme kostí a kůže a pokrájíme na kousky.
  5. Dáme do mísy, přidáme řepu, zalijeme octem a přidáme nakrájenou petrželku.
  6. V chladu necháme odležet.

Salát z červené řepy a kuřecího masa



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Salát z červené řepy a kuřecího masa

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Řepu nakrájíme na malé kousky, vložíme na rozehřátý olej, krátce jí opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme pomerančovou šťávou, přiklopíme a mírně 40 minut dusíme.
  2. Pak přidáme džem a znovu přivedeme k varu.
  3. Sundáme z ohně a necháme vychladnout.
  4. Kuřecí maso zbavíme kostí a kůže a pokrájíme na kousky.
  5. Dáme do mísy, přidáme řepu, zalijeme octem a přidáme nakrájenou petrželku.
  6. V chladu necháme odležet.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.