- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Vejce ďábelská
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
- Máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem a petrželkou nakrájenou na jemno.
- Touto směsí vyplníme půlky vajec, na povrch dáme plátky okurky a sardelovou pastu.
- Podáváme s opečeným chlebem nebo opečenou vekou.
Vejce ďábelská
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vejce ďábelská
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
- Máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem a petrželkou nakrájenou na jemno.
- Touto směsí vyplníme půlky vajec, na povrch dáme plátky okurky a sardelovou pastu.
- Podáváme s opečeným chlebem nebo opečenou vekou.
Mohlo by se vám také líbit