- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jihočeský kapr na žampionech
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
- Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme drobně pokrájenou cibuli, porce kapra a osmahneme.
- Potom přidáme žampiony pokrájené na plátky, podusíme a zalijeme červeným vínem.
- Nakonec vložíme spařená, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata.
- Dochutíme česnekem utřeným se solí a pepřem.
- Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.
Jihočeský kapr na žampionech
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jihočeský kapr na žampionech
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
- Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme drobně pokrájenou cibuli, porce kapra a osmahneme.
- Potom přidáme žampiony pokrájené na plátky, podusíme a zalijeme červeným vínem.
- Nakonec vložíme spařená, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata.
- Dochutíme česnekem utřeným se solí a pepřem.
- Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.
Mohlo by se vám také líbit