- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr po milánsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opékáme na másle po obou stranách 10 minut.
- Potom přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak.
- Pečeme v troubě 10 minut.
- Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.
Kapr po milánsku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr po milánsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opékáme na másle po obou stranách 10 minut.
- Potom přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak.
- Pečeme v troubě 10 minut.
- Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.
Mohlo by se vám také líbit