- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kuřecí toskánská prsíčka
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a olejem.
- Necháme 25 minut marinovat.
- Potom jednotlivé porce obalíme v mouce a smočíme v rozšlehaných vejcích.
- Smažíme na oleji z obou stran.
- Porce sypeme jemně nakrájenou petrželkou a zdobíme citrónem.
- Podáváme s bílým chlebem.
Kuřecí toskánská prsíčka
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kuřecí toskánská prsíčka
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a olejem.
- Necháme 25 minut marinovat.
- Potom jednotlivé porce obalíme v mouce a smočíme v rozšlehaných vejcích.
- Smažíme na oleji z obou stran.
- Porce sypeme jemně nakrájenou petrželkou a zdobíme citrónem.
- Podáváme s bílým chlebem.
Mohlo by se vám také líbit