- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Pikantní jehněčí guláš
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle spolu s česnekem na plátky a se sladkou paprikou.
- Přidáme osolené maso nakrájené na kostky a osmahneme.
- Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do měkka.
- Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
- Potom zředíme trochou vody a povaříme. Vrátíme maso.
- Jako přílohu podáváme rýži nebo chléb.
Pikantní jehněčí guláš
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Pikantní jehněčí guláš
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle spolu s česnekem na plátky a se sladkou paprikou.
- Přidáme osolené maso nakrájené na kostky a osmahneme.
- Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou do měkka.
- Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
- Potom zředíme trochou vody a povaříme. Vrátíme maso.
- Jako přílohu podáváme rýži nebo chléb.
Mohlo by se vám také líbit