- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Rožmberský salát z kapra
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Osolené a opepřené maso opečeme v oleji.
- Po vychladnutí vykostíme a rozebereme na kousky.
- K rybě přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, celer, cibuli, okurky, brambory a hrášek.
- Vše přelijeme oslazeným octem a opatrně promícháme.
- Nakonec přimícháme tatarskou omáčku.
Rožmberský salát z kapra
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Rožmberský salát z kapra
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Osolené a opepřené maso opečeme v oleji.
- Po vychladnutí vykostíme a rozebereme na kousky.
- K rybě přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, celer, cibuli, okurky, brambory a hrášek.
- Vše přelijeme oslazeným octem a opatrně promícháme.
- Nakonec přimícháme tatarskou omáčku.
Mohlo by se vám také líbit